SUP

 SUP op de Amstel

Amstelsport verzorgt al 10 jaar SUP op de Amstel in Amsterdam. Stand Up Paddle, is de snelst groeiende sport van dit moment. Leuk, uitdagend, door iedereen te leren en overal waar water is uit te voeren. De Amstel vlak buiten Amsterdam is één van de mooiste vlak water SUP plekken van de Randstad. Omringd door de natuur vaar je over de schone Amstel met de stad op de achtergrond.

SUP op de AmstelSUP instructie

Na een korte instructie en wat oefenen blijf je snel staan op het surfboard en peddel je zo de Amstel af. Het groengebied in of richting de Amsterdamse grachten. Voor de veiligheid is er altijd een ervaren instructeur aanwezig die je net zoveel begeleiding geeft als je nodig hebt.

SUP evenement

Ook kan je als groep Stand Up Paddle combineren met Big SUPPEN, boogschieten of één van onze ander buitensporten in een vrijgezellendag of bedrijfsevenement langs de Amstel. Na het Suppen kan je opwarmen bij een houtvuur in de Verborgen Tuin. Of genieten van een overheerlijke Biologische barbecue.

SUP Amsterdam
SUP materiaal

Sinds een aantal jaar hebben we SUP boards van ons eigen merk Go wild. Top boards met geweldige vaar eigenschappen.   We hebben momenteel 12 individuele boards  en 4 Big SUPS voor 8 personen per board beschikbaar. Hiermee zijn we een van de de grootste leveranciers van SUP materiaal  in de weide omtrek. Tevens hebben we 16 wetsuits beschikbaar in verschillende maten. De Amstel is zeer schoon zwemwater. Mocht je van plan zijn er in te vallen.

SUP verhuur

Momenteel doen we geen losse verhuur meer in Amsterdam aangezien we de boards beschikbaar houden voor activiteiten voor groepen en SUP evenementen.

Sup Amstel

sup (1)

Oorsprong

Stand Up Paddle is over gewaaid uit Hawai. Daar zijn er in de hoge golven al meer Suppers dan reguliere golf surfers. In Europa is vlak water suppen erg populair geworden en zijn er internationale wedstrijden. Ook wordt er jaarlijks een 11-steden SUP race georganiseerd.

Voor meer informatie over Stand Up Paddle in Drenthe klik hier Go wild.

. Google+