Weer

“Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding” zeggen de Noren.  Ondanks het ruige klimaat zijn er weinig landen zo buitensport fanaat als Noorwegen.

Enkele minder aangename elementen van het mildere Hollandse klimaat proberen we voor je te neutraliseren.

Heftig weer maakt een buitensportprogramma vaak extra gezellig. De beste teambuilding is vaak in één van onze mega tenten schuilen tijdens een stortbui.

We hebben 25 poncho’s beschikbaar voor mensen die een regenjas zijn vergeten mee te nemen.  

De boogschietbaan is overkapt zodat men 365 dagen per jaar kan schieten. Bij dreigend onweer gaan we tijdelijk niet het water op of het veld in. Gelukkig is onweer vaak snel weer voorbij.

 

 

De sloepen zijn zeewaardig en storm bestendig. Voor alle deelnemers hebben we desgewenst zwemvesten beschikbaar.

De catering kan plaatsvinden onder een gezellige tent tot 80 personen. Bij koud weer kan je na het sporten opwarmen bij een gezellig haardvuur in de tipi. Ook leuk voor een meeting of vergadering. De meeste evenementen vinden plaats in het mooi weer seizoen. Toch hebben we al veel extreme weersomstandigheden in het verleden goed doorstaan. Indien de veiligheid van een activiteit in het geding komt door extreem weer bieden we een alternatief aan.

 

Rond het groene gedeelte van de Amstel is een mooi weer bubbel, met meer zon en minder regen, omdat de wolken boven de bebouwing blijft hangen en in de stad valt. Tevens ligt de Verborgen Tuin onder de Amsteldijk uit de wind.