Sportief bedrijfsuitje

Amstelsport verzorgt een sportief bedrijfsuitje in Amsterdam op en langs de Amstel aan de rand van de stad. Verschillende buitensport activiteiten zijn mogelijk in het Amstelland.

Buitensport activiteiten

We verzorgen verschillende watersport of adventure activiteiten voor groepen van 6 tot 125 personen. Sportief of recreatief. Van boogschieten, SUP tot Vikingschip varen.

Catering

Een buitensport programma kan worden aangevuld met een biologische lunch of barbecue. Ook kunt u de dag afsluiten met een borrel bij een kampvuur in de Verborgen Tuin.

Duurzaam

Amstelsport is de groenste evenementen organisatie van Amsterdam. Een ecologisch bedrijfsuitje met buitensport workshop en biologische barbecue zijn de ideale teambuilding in de natuur van de stad.

WKR

Er is momenteel veel te doen over bedrijfsuitjes en de Werkkostenregeling. De programma’s van Amstelsport zijn WKR proof.

  • Actief vergaderen: De Verborgen Tuin is een gezellige groene vergader locatie voor een studiedag. Naast de vaste overkapping kunnen we in geval van een regenbui 2 grote tenten opzetten. Locatiehuur voor vergadering valt buiten de WKR regeling.
  • Teambuilding:Uiteraard kan een bedrijfsevenement ook dienen als team training. Zodat het bedrijfsuitje gezien wordt als studie en volgens de nieuwe WKR regeling niet als loon in nature wordt gezien. We hebben gekwalificeerde trainers voor teambuilding.
  • Reiskosten: Roeien, zeilen, suppen of steppen naar de Verborgen Tuin zijn reiskosten die niet onder de WKR vallen
  • Lunchpakket: Een lunchpakket meenemen uit de eigen kantine is ook mogelijk. Deze kosten vallen dan niet onder de WKR.
  • Op locatie: Natuurlijk hebben we het liefste dat je naar onze groene oase aan de Amstel komt, mocht de locatie van je bedrijf geschikt zijn voor buitensport activiteiten dan kunnen we ook activiteiten op locatie verzorgen. Bedrijfsuitjes op het adres van het bedrijf zijn vrijgesteld van de WKR.

bedrijfsuitjebedijfsuitjeBusiness event

Contact: amstelsport@gmail.com

Sportive business event

Amstelsport provides a sportive business event in Amsterdam on and along the Amstel River on the edge of the city. Various outdoor activities are possible in the Amstelland.

Outdoor activities

We provide various outdoor sports, water sports or adventure activities for groups from 6 to 125 people. Sporty or recreational. Like Vikings sailing, SUP, or archery.

Catering

An outdoor program can be supplemented with an organic lunch or barbecue. You can also end the day with a drink at a campfire in the Hidden Garden.

Sustainable

Amstel Sport is the greenest event organization in Amsterdam. An ecological event with outdoor workshop and organic barbecue are the ideal team building nature of the city.

 amstelsport@gmail.com