Sportief schoolkamp

In samenwerking met Stichting SIOE verzorgt Amstelsport een sportieve schoolkamp langs de Amstel in Amsterdam. Gezondheid en natuur educatie staan hierbij centraal. In de ochtend beginnen we met een yogasessie. Waarna we het programma voortzetten met één van de andere buitensport activiteiten. Alle activiteiten zijn gericht op samenwerking. Een schoolkamp is de ideale teambuilding aan het einde of begin van een schooljaar.

Tipi’s

Er wordt overnacht in 5 robuuste tipi’s voor maximaal 10 personen van het Zweedse merk Tentipi. Koken doe je zelf. Aan het einde van de avond is er uiteraard een kampvuur. Aan het einde van het kamp kan je weer gewoon op de fiets naar huis.

schoolkamp Amsterdam

1163

20130605_092051

Schooltrip Amsterdam

Amstelsport organises outdoor activitities in the Nature of Amsterdam. On and along the Amstel river we offer different workshops in different adventure and watersports for a schooltrip.

Outdoor activity center

Just outside Amsterdam we have a outdoor activity center where kids also can camp in 10 persons tipi’s with 50people maximum. Every moment a physical education theacher is pressent. Contact for more information amstelsport@gmail.com     http://nl.wikipedia.org/wiki/Schoolkamp