De Verborgen Tuin langs de Amstel, één van de laatste geheimen van Amsterdam.

Langs de Amstel vlak buiten Amsterdam hebben we een idyllische oude boomgaard in bruikleen om groepen te ontvangen en activiteiten te ondernemen. Midden in de natuur, maar met de stad op de achtergrond vormt de Verborgen Tuin het epicentrum van Amstelsport.

De gezellige eco locatie in het Amstelland is geschikt voor een workshop of catering voor groepen tot 80 personen. Bij grotere groepen wijkt Amstelsport uit naar een andere locatie langs de Amstel die geschikt is voor groepen tot 125 personen. Tussen de oude fruitbomen in het groene Amstelland Kom je echt even helemaal tot rust.

De afgelopen 300 jaar heeft de tijd hier stil gestaan en is er niks veranderd. De stad is door de eeuwen heen als een hoefijzer om deze plek heen gegroeid. Op oude schilderijen van Rembrandt zijn vergezichten op de Amstel, oude boerderijen en molens nog terug te zien.

In geval van slecht weer is er 1 overkapping en 2 oergezellige tenten voor maximaal 80 personen in totaal

In de tuin zijn basale toiletten en urinoirs en zelfs een grondwater douche met koud water voor de echte buiten beleving. Ook kunnen we omkleed ruimtes plaatsen als mensen net van kantoor komen.

De locatie is bereikbaar per voet, fiets, boot, taxibusjes en voor maximaal 10 auto’s per evenement.Verborgen Tuinvuurplaats

 

   

organic barbecue