Het Amstelland

Archery tag

Archery tag

Archery tag is een nieuwe dynamische vorm van boogschieten. Leuker dan paintball en zonder de blauwe plekken. Vernieuwend, spannend en absoluut veilig. Het is een soort trefbal spel voor volwassenen en wordt gespeeld door 2 teams van 5 tot 10 spelers per team. Op ons speelveld langs de Amstel vlak buiten Amsterdam is per keer is er plek voor maximaal 30 deelnemers op 2 speelvelden.

Archery tag

Deze nieuwe vorm van boogschieten is ontstaan in de VS en is daar al een aantal jaar een grote hit. Daarom heeft Amstelsport in 2017 Archery tag ook naar Nederland gehaald. We hebben echter gekozen voor beter materiaal dan de Amerikaanse variant. Zoals carbon bogen, Scott paintball maskers en onderarm beschermers. Ook hanteren we ruimere spelregels voor nog meer spel plezier. Archery tag wordt langs de Amstel in Amsterdam gespeeld  in de natuur.

2 velden

Door het succes van de afgelopen jaren hebben we sinds dit jaar 2 velden met opblaasbare bunkers om twee groepen tegelijk te kunnen laten spelen of een echte Archery tag competitie met groepen tot 60 deelnemers te kunnen houden.

 Andere vormen van Archery tag

Ook zijn er buitensport organisaties die een dergelijk idee uitbrengen onder de naam “Arrow Battle”, “Shout Out” of “Archery Combat” of “Archery Battle”.

Archery tag Amsterdam

 Archery event

Bij deze nieuwste vorm van buitensport krijg je een korte introductie van de boogschiet techniek. Schieten met Archery tag materiaal is snel en eenvoudig te leren Als je echter eerst een gewone workshop boogschieten in de Verborgen Tuin volgt weet je zeker dat je nog meer collega’s of vrienden raakt en je team naar de overwinning schiet. Ook is het te combineren met één van onze andere buitensport activiteiten in een bedrijfsevenement tot 60 personen. Of gewoon een biertje met je vrienden bij een houtvuur na afloop

Contact: amstelsport@gmail.com

Voor bewegende beelden van Archery tag zie: https://www.youtube.com/watch?v=-5Jlimvsuwo

Voor meer informatie over Archery Battle:

Amstelsport

1096 CR Amsterdam
Ouderkerkerdijk 255
Nederland
Telefoon: 0641289309
E-mail: amstelsport@gmail.com
URL: https://www.amstelsport.nl/
Amstelsport Argery Battle in Amsterdam hier aan:

Route

Jouw locatie:

Google+