Boogschieten

Boogschieten

Amstelsport verzorgt een workshop boogschieten langs de Amstel voor groepen vanaf 12 personen in Amsterdam. In de Verborgen Tuin langs leer je in een prachtige omgeving de fijne kneepjes van het pijl en boog schieten. In enkele stappen leer je van een ervaren docent met een professionele handboog de basis techniek.  Met de juiste focus kan iedereen in een uur de roos raken. Daarna houden we een competitie. Wie kan de druk aan en is aan het einde de beste boogschutter van de groep?

In totaal duurt een workshop boogschieten 1,5 uur. We verzorgen alleen een boogschiet clinic aan 1 groep tegelijk. Ondanks vele verzoeken is individuele inschrijving voor boogschiet les helaas niet mogelijk bij Amstelsport.

Boogschietbaan

Onze boogschietbaan in de oude boomgaard langs de Amstel 1 kilometer buiten Amsterdam . De baan is gedeeltelijk overkapt, zodat we het hele jaar door kunnen blijven schieten. We verzorgen hier een boogschiet workshop aan groepen van 12 tot 25 personen tegelijk.

boogschieten Boogschieten voor bedrijfsuitje

Informatie verwerken, focus, doelgericht, presteren onder druk. Allemaal elementen die met een bedrijfstraining boogschieten aan bod komen en de deelnemers inzicht geven van hun functioneren.

De workshop boogschieten is  een ideale introductie voor 3D Archery of Archery tag . Tevens is deze activiteit te combineren met een borrel bij het houtvuur, uitgebreide biologische barbecue of één van onze andere buitensport activiteiten, zoals sloeproeien, SUP of schapen hoeden  voor een bedrijfsevenement tot 60 personen.

boogschieten Amsterdam

Team training

Speciaal voor sport teams hebben we een clinic boogschieten ontwikkeld met het thema “focus”. Dit om de concentratie en sport prestaties te verbeteren.  Hoe blijf je geconcentreerd? Wat leidt je af? Hoe presteer je onder druk? Aan de trainer de taak om hiermee de koppeling naar de sport prestatie te maken.

Vrijgezellenfeest

Handboog schieten is leuk en uitdagend voor iedereen. Ook voor vrijgezellenfeest verzorgen we regelmatig handboog schieten. Ook bijvoorbeeld in combinatie met Archery tag of SUP.  Aangevuld met een drankje bij het houtvuur op de gezelligste borrel locatie van Amsterdam.

boogschiet target
Sportdag

In de Verborgen Tuin verzorgt Amstelsport ook pijl en boog schieten voor scholen. Voor jeugd van 10 tot en met 16 jaar. Met kleinere bogen, afstand en prijzen.

boogschieten Amsterdam

Familie of vrienden uitje

Boogschieten is een leuk familie uitje of vrienden activiteit in het weekend. Het is mogelijk in de Verborgen Tuin langs de Amstel te leren pijl en boog schieten van 10 tot 80 jaar oud. Afgesloten met een biologisch drankje in de Outdoor bar of een workshop pizza bakken.

Vanwege de vele aanvragen in een kort seizoen verzorgen we vanaf dit voorjaar alleen nog combinatie programma’s met verschillende onderdelen.

Voor meer informatie over boogschieten: amstelsport@gmail.com

Amstelsport bevindt zich hier:

Google+   Hier vind je meer informatie over boogschieten.

Informatie over pijl en boog schieten in Friesland tijdens een weekendje weg vind je hier:

www.go-wild.eu