Sloeproeien

Sloeproeien in Amsterdam

In een roeisloep voor 10 of 12 personen vaar je over de prachtige Amstel vlak buiten Amsterdam. Aan het roer een ervaren stuurman die de instructies en commando’s geeft. Met een beetje samenwerking en inzet heb je de slag al snel te pakken. Sloep roeien is de ideale teambuilding vlak buiten of in de stad.

Amstelsport is de enige professionele organisatie in Amsterdam die evenementen met roeisloepen organiseert. Sloeproeien is door iedereen te leren en daardoor uitermate geschikt voor een bedrijfsevenement of teambuilding sessie.

Roeisloep evenement

Een sloeproei evenement op de Amstel in Amsterdam is mogelijk met verschillende roeisloepen. In totaal kunnen 12 tot maximaal 60 deelnemers aan een evenement deelnemen. Sloep roeien is bij Amstelsport mogelijk op de Amstel vlak buiten Amsterdam.

Roeiclinic

sloeproeien Amstel

Een ervaren stuurman legt de commando’s van het sloep roeien uit. De roeitechniek en de samenwerking aan boord. Een roei clinic is al mogelijk vanaf 8 personen.

Roei wedstrijd

Ook kunnen we een echte roei wedstrijd met verschillende sloepen op de Amstel organiseren met verschillende sloepen. De snelste boot is uiteindelijk niet het team met de sterkste bemanning, maar het team dat het beste met elkaar samen werkt.

 pauze sloeproeien
Na 1,5 uur intensief met elkaar gewerkt te hebben heeft een biertje nog nooit zo lekker gesmaakt.
Voor meer informatie. amstelsport@gmail.com