SUP op de Amstel

Amstelsport verzorgt SUP op de Amstel in Amsterdam. Stand Up Paddle, is de snelst groeiende sport van dit moment, zowel in de golven als op vlak water. Leuk, uitdagend, door iedereen te leren en overal waar water is uit te voeren. De Amstel vlak buiten Amsterdam is één van de mooiste vlak water SUP plekken van de Randstad. Omringd door de natuur vaar je over de schone Amstel met de stad op de achtergrond.

SUP op de AmstelSUP instructie

Na een korte instructie en wat oefenen blijf je snel staan op het surfboard en peddel je zo de Amstel af. Het groengebied in of richting de Amsterdamse grachten. Voor de veiligheid is er altijd een ervaren instructeur aanwezig die je net zoveel begeleiding geeft als je nodig hebt.

SUP evenement

Ook kan je als groep Stand Up Paddle combineren met Big SUPPEN, boogschieten of één van onze ander buitensporten in een vrijgezellendag of bedrijfsevenement langs de Amstel. Na het Suppen kan je opwarmen bij een houtvuur in de Verborgen Tuin. Of genieten van een overheerlijke Biologische barbecue.

SUP Amsterdam
SUP materiaal

Sinds dit jaar hebben we SUP boards van ons eigen merk Go wild. Top boards met geweldige vaar eigenschappen.  Ook maakt Amstelsport nog gebruik van enkele Mistral ISUP Adventure boards. We hebben momenteel 16 individuele boards  en 2 Big SUPS voor 8 personen per stuk beschikbaar. Hiermee zijn we een van de de grootste leveranciers van SUP materiaal  in de weide omtrek. Tevens hebben we 16 wetsuits beschikbaar in verschillende maten. De Amstel is zeer schoon zwemwater. Mocht je van plan zijn er in te vallen.

Mobiele SUP school

Ook hebben we de mogelijkheid om op een locatie naar keuze te Suppen met onze Mobiele SUPschool. Per elektrische bestelauto vervoeren we onze inflateble Stand Up paddle Boards en BIG SUPS op een waterrijke locatie naar keuze rond 50 kilometer van Amsterdam. Inclusief wetsuits, zwemvesten en mobiele kleedruimtes.

20160618_121327

 

 

 

 

 

sup (1)

 

Stand Up Paddle is over gewaaid uit Hawai. Daar zijn er in de hoge golven al meer Suppers dan reguliere golf surfers. In Europa is vlak water suppen erg populair geworden en zijn er internationale wedstrijden. Ook wordt er jaarlijks een 11-steden SUP race georganiseerd.

 

 

 

 

 

 

  ISUP boards te koop.

Sinds dit jaar hebben we onze eigen SUP lijn ontwikkeld onder de naam Go wild. Zeer snelle, sterke en stabiele opbllaasbare SUP’s voor verhuur en verkoop. Vergelijkbaar met de beste merken zoals Mistral, Naish en Starboard, maar 30% lager in prijs.

Voor SUP peddels bieden we verstelbare carbon peddels van het merk Go wild. 30% voordeliger dan vergelijkbare andere merken.

Voor meer informatie over Stand Up Paddle in Friesland klik hier Go wild.

 

. Google+