Yoga langs de Amstel

Als aanvulling op het activiteiten programma biedt Amstelsport een yoga workshop langs de Amstel. Midden in de natuur weer even helemaal tot jezelf komen in de Verborgen Tuin. Weg van alle hectiek van de stad. Vanwege de grootte belangstelling is yoga voor een bedrijfsuitje weer terug van weggeweest in ons programma aanbod.

yoga langs de Amstel

De laagdrempelige en toch inspirerende yoga workshop is een combinatie van verschillende yoga stijlen als yin yoga, hatha en yingar yoga. Een ervaren docent speelt in op het niveau van de deelnemers. Doordat we yoga aanbieden als onderdeel van een keuzen programma met andere activiteiten is het bedrijfsuitje voor iedereen toegankelijk. Zo kan het gecombineerd worden met een workshop schapen hoeden, boogschieten of SUP op de Amstel. Deze keuze vrijheid is de sleutel naar het succes van een geslaagd bedrijfsevenement.

Yoga in de Verborgen Tuin

Als aanvulling op een yoga workshop is er een Bionade bij het houtvuur of mogelijkheid tot pizza bakken in een authentieke houtoven. Hierbij kunnen we desgewenst rekening houden met vegan of glutenvrij.

Yoga voor bedrijfsuitje

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een yoga workshop voor een bedrijfsuitje vindt je hier:

amstelsport@gmail.com

06-41289309
https://maps.app.goo.gl/SPKYFtaqabPqCVhE8