SUP op de Amstel

Extra info

Meer informatie over Amstelsport

Duurzaamheid

Amstelsport is de evenementenlocatie met de kleinste footprint van Amsterdam en omgeving. Duurzaam waren we al lang voordat het hip werd.

We zijn volledig offgrid en maken geen gebruik van fossiele brandstoffen. De catering is indien mogelijk biologisch met slechts een kleine hoeveelheid vlees.

Als de gasten ook nog eens met de fiets langs de mooie Amstel naar ons toekomen. Maken we er samen een ecologisch feestje van.

Veiligheid

De begeleiding bij Amstelsport bestaat uit zeer ervaren buitensport docenten met een achtergrond als docent Lichamelijke Opvoeding. Dit staat garant voor veilige instructie en organisatie vormen.

Door de kleinschalige organisatie heeft Amstelsport een goed overzicht in de staat van de gebruikte materialen.

Tijdens activiteiten op het water is er altijd begeleiding aanwezig.

Aangezien er geen pand op het terrein aanwezig is voldoen we aan alle internationale veiligheid eisen wat betreft brandveiligheid, vluchtwegen etc.

Gezelligheid

We ontvangen 1 groep per dag en organiseren maximaal 3 evenementen per week. Op deze manier doen we ons werk met veel plezier en kunnen we ons maximaal inzetten om iedereen op een ongedwongen manier een leuke tijd te geven en van iedere dag langs de Amstel een feest te maken.

Effectiviteit

Door jarenlange ervaring zijn we in staat zaken efficiënt te organiseren. Hierdoor verloopt een evenement soepel en ontspannen.

De team activiteiten versterken de onderlinge banden binnen een groep. Door de samenwerkingsopdrachten krijgen mensen meer inzicht in het functioneren van de groep. Dit werkt op een positieve manier door in de organisatie op de werkvloer.