Weer

“Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding” zeggen de Noren.  Ondanks het ruige klimaat zijn er weinig landen zo buitensport fanaat als Noorwegen.

Gemiddeld regent het in Nederland slechts 8% van de tijd. De minder aangename elementen van het milde Hollandse klimaat proberen we voor je te neutraliseren.

Heftig weer maakt een buitensportprogramma vaak extra gezellig. Hoe slechter het weer hoe beter de teambuilding.  Regen en wind versterken de saamhorigheid. Voor en na de activiteiten hebben we een gezellige stormvast tent of houten afdak. Bij koud weer brand een houtvuur. Als het regent tijdens de activiteiten hebben we 30 poncho’s en kaplaarzen beschikbaar voor mensen die minder goed zijn voorbereid.

De boogschietbaan is overkapt zodat men 365 dagen per jaar kan schieten. Bij dreigend onweer gaan we tijdelijk niet het water op of het veld in. Gelukkig is onweer vaak ook weer snel voorbij.

De sloepen zijn zeewaardig en storm bestendig. Voor alle deelnemers hebben we desgewenst zwemvesten beschikbaar.

borrel locatie Amsterdam

De catering kan plaatsvinden onder een gezellige tent tot 65 personen. Bij koud weer kan je na het sporten opwarmen bij een gezellig haardvuur. Ook leuk voor een meeting of vergadering. De meeste evenementen vinden plaats in het mooi weer seizoen. Toch hebben we al veel extreme weersomstandigheden in het verleden goed doorstaan. Indien de veiligheid van een activiteit in het geding komt door extreem weer bieden we een alternatief aan.

Rond het groene gedeelte van de Amstel is een mooi weer bubbel, met meer zon en minder regen, omdat de wolken boven de bebouwing blijft hangen en in de stad valt. Tevens ligt de Verborgen Tuin onder de Amsteldijk uit de wind.

Sommige mensen die binnen werken komen er vlak voor een evenement achter dat het ook kan regenen in Nederland. Maak je dan geen zorgen. Met regen en wind kan een evenement dus gewoon doorgaan. In geval van een weer alarm zoeken we samen naar een oplossing.

Geef een reactie