Over Amstelsport

Over Amstelsport

Amstelsport streeft er naar bewoners van de stad een leuke tijd te geven in de natuur. Jong en oud In een ongedwongen sfeer de leukste dag van het jaar te laten beleven  met originele activiteiten en exclusieve biologische catering .Op en langs de Amstel, met als middelpunt de Verborgen Tuin.

Amstelsport bestaat uit mij, Laurens Altena en een team van  betrokken freelancers met wie ik soms al decennia intensief samenwerk.

Na mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam heb ik buitensport instructie gegeven op verschillende plekken in de wereld om vervolgens te richten op bedrijfsevenementen en teambuilding sessies in Nederland.

10 jaar geleden ben ik langs de Amstel neer gestreken, een van de mooiste plekjes  van Nederland. Na 25 jaar in het bruisende Amsterdam gewoond te hebben, woon ik sinds kort met vriendin en kinderen in een gezellig oud huisje aan een mooi bos tussen de Friese meren. Maar de Verborgen Tuin voelt voor altijd als mijn thuis.

Functies: product ontwikkelaar, webdesigner, sales manager, sportinstructeur, host, manager, teambuiling trainer, klusjes man, tuinman, schapenboer, importeur,  barman, boekhouder en huisvader.

Bij 95% van de evenementen ben ik aanwezig, indien nodig aangevuld met een van de onderstaande supermensen.

Bas Broring

Bas is onze outdoor chefkok, sportinstructeur en al 20 jaar steun en toeverlaat. Daarnaast is hij hockey coach, catering ondernemer en levensgenieter

 

Wicky Glas

Naast pizza bakker is Wicky sport instructeur, zeiler, huisvader en beveiliger. De stille kracht.

Bart Schouten is de Benjamin van het stel. Docent lichamelijk opvoeding, buitensport instructeur, fitness ondernemer en excentriekeling