Over Amstelsport

Over Amstelsport

De Verborgen Tuin

Amstelsport streeft er naar alle mensen een leuke tijd te geven in de natuur. In een ongedwongen sfeer iedereen de leukste dag van het jaar te laten beleven. Met originele activiteiten en biologische catering in een mooie omgeving. Op en langs de Amstel, met de Verborgen Tuin als middelpunt.

Mijn naam is Laurens Altena in 2008 heb ik Amstelsport opgericht, na eerst 12 jaar in verschillende landen actief was als buitensport instructeur.

Geboren en getogen in het Amstelland. Opgeleid tot gymdocent, maar altijd ondernemer geweest.

Mooie plekjesmaker, teambuilder, out of the box denker en in de winter huisvader.

Bij alle activiteiten van Amstelsport ben ik aanwezig aangevuld met één van de onderstaande supermensen. Als team halen we voldoening uit het blij maken van andere mensen.

Bas Broring

Bas is outdoor chef-kok, sportinstructeur en al 20 jaar steun en toeverlaat. Daarnaast is hij hockey coach, catering ondernemer en levensgenieter

Bart Schouten 

Docent lichamelijk opvoeding, buitensport instructeur, fitness ondernemer en hyperactieve excentriekeling

Rik Kingma

Bergbeklimmer, snowboarder en supper. Na een internationale carrière als salesmanager toch maar weer vol overgave full time buitensport instructeur geworden.

Yoga for company outing

Mareille Oudshoorn

Yoga docent en schapenhoedster. Na lang een vaste baan gehad te hebben als docent lichamelijke opvoeding in achterstandswijken nu weer van haar vrijheid genietend als freelancer.

Floris Punt

De Benjamin van het stel. Cios gedaan en momenteel studie bedrijfskunde aan het afronden. Daarnaast wedstrijdzeilen en roeier. De persoon met de allerlangste adem van ons allen.

Het einde van een evenement, weer een groep mensen blij gemaakt.