Over Amstelsport

Over Amstelsport

Amstelsport streeft er naar mensen uit de stad een leuke tijd te geven in de natuur. Jong en oud In een ongedwongen sfeer de leukste dag van het jaar te laten beleven  met originele activiteiten en exclusieve biologische catering. Op en langs de Amstel, met de Verborgen Tuin als middelpunt.

Amstelsport bestaat uit mij, Laurens Altena en een team van  betrokken freelancers met wie ik soms al decennia lang intensief samenwerk.

Geboren en getogen in het Amstelland. Opgeleid tot gymdocent, maar altijd ondernemer geweest.

Functies: product ontwikkelaar, webdesigner, sales- PR- en Marketing manager, sportinstructeur, host, teambuilder, timmerman, tuinman, schapenboer,  afwasser, boekhouder en in de winter huisvader.

Bij alle activiteiten ben ik aanwezig, indien nodig aangevuld met een van de onderstaande supermensen.

Bas Broring

Bas is outdoor chefkok, sportinstructeur en al 20 jaar steun en toeverlaat. Daarnaast is hij hockey coach, catering ondernemer en levensgenieter

Wicky Glas

Naast pizza bakker is Wicky sport instructeur, zeiler, timmerman, huisvader en beveiliger. Onze stille kracht.

Bart Schouten is de Benjamin van het stel. Docent lichamelijk opvoeding, buitensport instructeur, fitness ondernemer en excentriekeling

 

Rik Kingma

Bergbeklimmer, snowboarder en kanoër. Na een internationale cariérre in buitensport kleding toch maar weer vol overgave full time buitensport instructeur geworden.