Over Amstelsport

Over Amstelsport

Amstelsport streeft er naar mensen uit de stad een leuke tijd te geven in de natuur. Jong en oud In een ongedwongen sfeer de leukste dag van het jaar te laten beleven  met originele activiteiten en exclusieve biologische catering. Op en langs de Amstel, met de Verborgen Tuin als middelpunt.

Amstelsport bestaat uit mij, Laurens Altena en een team van  betrokken freelancers met wie ik soms al decennia lang intensief samenwerk.

Ik ben geboren en getogen in het Amstelland. Na mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam heb ik buitensport instructie gegeven op vele verschillende plekken in de wereld om vervolgens te richten op bedrijfsevenementen en teambuilding sessies in Nederland.

10 jaar geleden ben ik langs de Amstel neer gestreken. Volgens mij één van de mooiste plekjes  van Nederland. Na 25 jaar in het bruisende Amsterdam gewoond te hebben, woon ik sinds kort met vriendin en kinderen in een gezellig oud huisje aan een mooi bos tussen de Friese meren. Maar de Verborgen Tuin voelt voor altijd als mijn thuis.

Functies: product ontwikkelaar, webdesigner, sales manager, sportinstructeur, host, manager, teambuiling trainer, klusjes man, tuinman, schapenboer, importeur,  barman, boekhouder en huisvader.

Bij 99% van de activiteiten ben ik aanwezig, indien nodig aangevuld met een van de onderstaande supermensen.

Bas Broring

Bas is onze outdoor chefkok, sportinstructeur en al 20 jaar steun en toeverlaat. Daarnaast is hij hockey coach, catering ondernemer en levensgenieter

Wicky Glas

Naast pizza bakker is Wicky sport instructeur, zeiler, huisvader en beveiliger. Onze stille kracht.

Bart Schouten is de Benjamin van het stel. Docent lichamelijk opvoeding, buitensport instructeur, fitness ondernemer en excentriekeling

Danny Simonis

Gepensioneerd gymleraar en avonturier. Sloeproei en teambuilding specialist en oude rot in het vak. Net zo makkelijk roeit hij van Harlingen naar Terschelling als hij de Mount Blanc beklimt.

Danny simonis