Actief Vergaderen

Actief vergaderen in de Verborgen Tuin is mogelijk met een houtvuur in de open lucht, onder een gezellig afdak of sfeervolle tent. Voor af na het vergaderen kunnen er sport activiteiten ondernomen worden om de gedachtes te verzetten of om op een ontspannen manier nader kennis te maken.

Actief vergaderen

Vergaderruimte

Onze boomgaard is een hele originele vergader ruimte. Voor meer serieuze teams hebben onze buren ook een binnen vergader ruimte beschikbaar in een statige boerderij langs de Amstel. Deze klassieke vergader ruimte biedt plaats voor maximaal 16 personen met uitzicht op de landerijen en de Amstel. Inclusief stroom, koffie en beamer.

via google.com

Ontspanning

Naast onze buitensport activiteiten kunnen we ook een workshop yoga verzorgen of een andere workshop gericht op gezondheid van de werknemers. Actief vergaderen bij Amstelsport past prima binnen het nieuwe werken. Onze back to basic locatie ligt op steenworp afstand van de Zuid as en andere bedrijven terreinen in Amsterdam.

Biologische catering

Uiteraard kunt u voor, tijdens of het vergaderen genieten van onze befaamde biologische catering in de vorm van een lunch, barbecue, borrel of wijnproeverij.tafelsborrel locatie Amsterdam