Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Amstelsport verzorgt een sportief en ontspannen bedrijfsuitje op en langs de Amstel aan de rand van Amsterdam. Voor bedrijven of afdelingen van 12 tot 65 personen verzorgen we een intiem en persoonlijk programma.

Verschillende team activiteiten zijn mogelijk in het Amstelland. Voor ieder wat wils, sportief of recreatief. Het leukste bedrijfsuitje in Amsterdam.

Een origineel afdelingsuitje speciaal voor jouw collega’s op onze alternatieve evenementen locatie langs de Amstel.

Buitensport activiteiten

We verzorgen verschillende watersport, outdoor of teambuilding activiteiten  op en langs de Amstel. Van boogschietenschapen hoeden, Big SUP tot Vikingschip varen. Ieder onderdeel voor een afdelingsuitje zijn ingericht voor 10 tot 20 personen en duurt ongeveer 1,5 uur.

Bij grote groepen verzorgen we een combinatie programma van verschillende team activiteiten. Als gasten ter plekke hierin een persoonlijke selectie kunnen maken is een geslaagd bedrijfsuitje gegarandeerd.

We ontvangen 1 groep tegelijk voor een bedrijfsuitje om alle gasten de leukste werkdag van het jaar te laten beleven langs de mooie Amstel.

Catering

Een buitensport programma kan bestaan uit verschillende workshops en kan worden aangevuld met een heerlijke biologische lunch, barbecue of de lekkerste zelfgebakken pizza ooit. Ook kan je een bedrijfsuitje of afdelingsuitje afsluiten met een borrel bij een houtvuur in de Verborgen Tuin.

Duurzaam

Amstelsport is de groenste evenementen organisatie van Amsterdam. Een ecologisch bedrijfsuitje met buitensport workshop en biologische barbecue zijn de ideale teambuilding in de natuur van de stad.

Contact: amstelsport@gmail.com

 Business event sheep herdingPizza party