Sportief bedrijfsuitje

Amstelsport verzorgt een sportief en ontspannen bedrijfsuitje in Amsterdam op en langs de Amstel aan de rand van de stad. Voor bedrijven of afdelingen van 8 tot 80 personen verzorgen we een intiem en persoonlijk programma waarbij we er naar streven om iedereen een leuke tijd te geven. Verschillende buitensport activiteiten zijn mogelijk in het Amstelland. Voor ieder wat wils, sportief of recreatief

Buitensport activiteiten

We verzorgen verschillende watersport, adventure of teambuilding activiteiten  op en langs de Amstel Van boogschieten,  schapen hoeden, SUP tot Vikingschip varen. De meeste onderdelen zijn ingericht voor 8 tot 25 personen en duren 1,5 uur.

Bij grote groepen verzorgen we een combinatie programma van verschillende onderdelen. Als gasten ter plekke hierin een persoonlijke selectie kunnen maken is een geslaagd bedrijfsuitje gegarandeerd, omdat iedereen dan een leuke dag heeft.

We streven er naar om 1 groep tegelijk de dag van het jaar te laten beleven langs de mooie Amstel.

Catering

Een buitensport programma kan bestaan uit een losse workshop of worden aangevuld met een heerlijke biologische lunch, barbecue of zelfgebakken pizza. Ook kan je de dag afsluiten met een borrel bij een houtvuur in de Verborgen Tuin.

Duurzaam

Amstelsport is de groenste evenementen organisatie van Amsterdam. Een ecologisch bedrijfsuitje met buitensport workshop en biologische barbecue zijn de ideale teambuilding in de natuur van de stad.

 Business event sheep herding

WKR

  • Actief vergaderen: De Verborgen Tuin is een gezellige groene vergader locatie voor een studiedag. Naast de vaste overkapping kunnen we in geval van een regenbui 2 grote tenten opzetten. Locatiehuur voor vergadering is apart te declareren.
  • Teambuilding:Uiteraard kan een bedrijfsevenement ook dienen als team training. Zodat het bedrijfsuitje gezien wordt als studie en volgens de nieuwe WKR regeling niet als loon in nature wordt gezien. We hebben gekwalificeerde trainers voor teambuilding.
  • Reiskosten: Roeien, zeilen, suppen of steppen naar de Verborgen Tuin zijn reiskosten die niet onder de WKR vallen
  • Lunchpakket: Een lunchpakket meenemen uit de eigen kantine is ook mogelijk. Deze kosten vallen dan niet onder de WKR.
  • Op locatie: Natuurlijk hebben we het liefste dat je naar onze groene oase aan de Amstel komt, mocht de locatie van je bedrijf geschikt zijn voor buitensport activiteiten dan kunnen we ook activiteiten op locatie verzorgen. Bedrijfsuitjes op het adres van het bedrijf zijn vrijgesteld van de WKR.
Contact: amstelsport@gmail.com

 amstelsport@gmail.com