Bedrijfsuitje Amsterdam

Sportief bedrijfsuitje

Amstelsport verzorgt een sportief en ontspannen bedrijfsuitje in Amsterdam op en langs de Amstel aan de rand van de stad. Voor bedrijven of afdelingen van 10 tot 65 personen verzorgen we een intiem en persoonlijk programma waarbij we er alle aan doen om iedereen een leuke tijd te geven. Verschillende buitensport activiteiten zijn mogelijk in het Amstelland. Voor ieder wat wils, sportief of recreatief

Buitensport activiteiten

We verzorgen verschillende watersport, adventure of teambuilding activiteiten  op en langs de Amstel Van boogschieten,  schapen hoeden, SUP tot Vikingschip varen. De meeste onderdelen zijn ingericht voor 10 tot 20 personen en duren ongeveer 1,5 uur.

Bij grote groepen verzorgen we een combinatie programma van verschillende onderdelen. Als gasten ter plekke hierin een persoonlijke selectie kunnen maken is een geslaagd bedrijfsuitje gegarandeerd, omdat iedereen dan een leuke dag heeft.

We ontvangen 1 groep tegelijk om alle gasten de dag van het jaar te laten beleven langs de mooie Amstel.

Catering

Een buitensport programma kan bestaan uit een losse workshop of worden aangevuld met een heerlijke biologische lunch, barbecue of zelfgebakken pizza. Ook kan je de dag afsluiten met een borrel bij een houtvuur in de Verborgen Tuin.

Duurzaam

Amstelsport is de groenste evenementen organisatie van Amsterdam. Een ecologisch bedrijfsuitje met buitensport workshop en biologische barbecue zijn de ideale teambuilding in de natuur van de stad.

 Business event sheep herding

  • Teambuilding:Uiteraard kan een bedrijfsevenement ook dienen als team training. Zodat het bedrijfsuitje gezien wordt als studie en volgens de nieuwe WKR regeling niet als loon in nature wordt gezien. We hebben gekwalificeerde trainers voor teambuilding.
Contact: amstelsport@gmail.com

 amstelsport@gmail.com

 

Geef een antwoord