SUP op de Amstel

Teambuilding

Teambuilding Amsterdam

teambuilding AmsterdamAmstelsport verzorgt teambuilding activiteiten in de natuur van Amsterdam. De buitensport activiteiten op en langs de Amstel, in het groen vlak buiten de stad is een ideale teambuilding setting voor bedrijven die hechtere banden wil creëren en werknemers beter willen laten functioneren. Teambuilding en gezelligheid tijdens een bedrijfsuitje zorgt voor  een optimaal rendement.

Amstelsport gebruikt originele activiteiten zoals schapen hoeden en sloeproeien als middel om samen te werken. Samen  buitensporten is een teambuilding op zich. De team activiteiten functioneren daarnaast uitstekend als een spiegel om leden van de groep inzicht te geven in hun functioneren. Wat goed gaat en wat er beter kan. Zonder dat daar een woord aan besteed wordt. Het team is zo sterk als de zwakste schakel wordt vaak automatisch glas helder.

Team building activiteiten

Onze teambuilding landactiviteiten Vikingschip varen, sloep roeien, Big SUP, schapen hoeden, vlot bouwen en Archery tag zijn allemaal gericht op samenwerking. Deelnemers hebben elkaar nodig om vooruit te komen. Naar aanleiding van de bevindingen tijdens de activiteit kan de volgende opdracht worden aangepast aan het niveau van de groep.  De outdoor activiteiten zijn veilig en uitdagend

De begeleiders bij Amstelsport zijn gespecialiseerd in groepsdynamica en het motiveren van groepen. Individuele feedback geven we niet.

Trainingen

Ter ondersteuning van een trainingstraject kunnen de verschillende outdoor activiteiten ingezet worden in overleg met de organisatie. Voor het theorie gedeelte hebben we een gezellige overkapping met open haard en flip-over. Ook kunnen we voor kleine groepen hiervoor beschikken over een binnen locatie met uitzicht op de Amstel.

Vlot bouwen
Catering

bbq2

Uiteraard wordt een buitensport programma aangevuld met overheerlijke biologische catering in de vorm van een lunch, pizza bakken of barbecue. Ook kan de dag worden afgesloten met een borrel bij het kampvuur.

Contact: amstelsport@gmail.com