Teambuilding

DSC_0186Amstelsport verzorgt teambuilding activiteiten in de natuur en op het water van Amsterdam. De buitensport activiteiten op en langs de Amstel, in de natuur vlak buiten de stad is een ideale teambuilding voor bedrijven die hun werknemers beter willen laten functioneren. Teambuilding en gezelligheid tijdens een bedrijfsuitje zorgt voor  een optimaal rendement. Ook is het toegankelijk voor scholen of sportteams die de groepsleden beter met elkaar willen laten samenwerken.

Samenwerken tijdens buitensport is een teambuilding op zich. Outdoor activiteiten functioneren uitstekend als een spiegel om leden van de groep inzicht te geven in hun functioneren. Wat goed gaat en wat er beter kan. Zonder dat daar een woord aan besteed wordt. Daarnaast kan de gespecialiseerde trainer feedback geven over het presteren van de groep, om de focus in de spiegel nog wat scherper te krijgen. Onze trainer heeft een speelse manier van evalueren ontwikkeld die bij iedere deelnemer de spijker op zijn kop slaat om zijn of haar functioneren binnen de groep inzichtelijk te maken en mee aan de slag te gaan op de werkvloer.

 

Team building activiteiten

Onze ateambuilding landactiviteiten Vikingschip varen, sloep roeien, Big SUP, schapen hoeden, vlot bouwen en Archery tag zijn allemaal gericht op samenwerking. De groep is zo sterk als de zwakste schakel. Deelnemers hebben elkaar nodig om vooruit te komen. Naar aanleiding van de bevindingen tijdens de activiteit kan de volgende opdracht worden aangepast aan het niveau van de groep.  De outdoor activiteiten zijn veilig en uitdagend. Educatief en desgewenst competitief.

De begeleiders bij Amstelsport zijn gespecialiseerd in groepsdynamica en het motiveren van groepen. Individuele feedback laten we echter over aan onze gespecialiseerde trainer.

Trainingen

Ter ondersteuning van een trainingstraject kunnen de verschillende outdoor activiteiten ingezet worden in overleg met de organisatie. Voor het theorie gedeelte hebben we een gezellige overkapping met open haard en flip-over

 

Vlot bouwenCatering

bbq2

Uiteraard wordt een buitensport programma aangevuld met overheerlijke biologische catering in de vorm van een lunch of barbecue. Ook kan de dag worden afgesloten met een borrel bij het kampvuur.