SUP op de Amstel

Teambuilding

Teambuilding Amsterdam

teambuilding Amsterdam

Amstelsport verzorgt teambuilding activiteiten in de natuur van Amsterdam. De team activiteiten op en langs de Amstel zijn een ideale setting voor bedrijven en instellingen die hechtere banden wil creëren en werknemers beter willen laten functioneren. Teambuilding en gezelligheid in het groen vlak bij de stad tijdens zorgt voor  een optimaal rendement tijdens een bedrijfsevenement.

Amstelsport gebruikt originele buitensport activiteiten zoals schapen hoeden en sloeproeien als middel om samen te werken. Samen  buitensporten is een teambuilding op zich. De team activiteiten functioneren daarnaast uitstekend als een spiegel om leden van de groep inzicht te geven in hun functioneren. Wat goed gaat en wat er beter kan. Zonder dat daar een woord aan besteed hoeft te worden. Snel wordt er glas helder dat het team is zo sterk als de zwakste schakel en het geheel meer is dan de som der delen.

Team building activiteiten

teambuilding land

Onze activiteiten Sloep roeien, Big SUP, schapen hoeden, vlot bouwen en Archery tag zijn allemaal gericht op samenwerking. Deelnemers hebben elkaar nodig om vooruit te komen. Naar aanleiding van de bevindingen tijdens de activiteit kan de volgende opdracht worden aangepast aan het niveau van de groep.  De outdoor activiteiten zijn veilig en uitdagend

De begeleiders bij Amstelsport zijn gespecialiseerd in groepsdynamica en het motiveren van groepen. Individuele feedback geven we echter niet.

Trainingen

Ter ondersteuning van een trainingstraject kunnen de verschillende outdoor activiteiten ingezet worden in overleg met de organisatie. Voor het theorie gedeelte hebben we een gezellige overkapping met open haard. Ook kunnen we voor kleine groepen hiervoor beschikken over een binnen locatie met uitzicht op de Amstel.

Vlot bouwen
Catering

Uiteraard kan een buitensport programma aangevuld worden met overheerlijke biologische catering in de Verborgen Tuin. Zoals bijvoorbeeld een samen Italiaanse pizza’s bakken in hout gestookte ovens.

Ook kan de dag worden afgesloten met een borrel bij het kampvuur.

Contact: amstelsport@gmail.com