Vrijgezellen feest

Amstelsport verzorgt buitensport activiteiten voor een sportief vrijgezellen feest in de natuur Amsterdam. Gezellig en uitdagend voor zowel mannen als vrouwen groepen. Op en langs de mooie Amstel zijn verschillende outdoor activiteiten mogelijk, zoals bijvoorbeeld SUP, boogschieten, fierljeppen, Archery tag, schapen hoeden en nog veel meer.

We streven er naar 1 groep tegelijk een te gekke tijd te geven. Sportief, recreatief. Jong of oud.

Borrel met kampvuur

Aansluitend aan het activiteiten programma kan je een welverdiende borrel drinken met een kampvuur in de Verborgen Tuin, de intiemste borrel locatie van Amsterdam Ook kan je natuurlijk na het activiteitenprogramma het centrum van  Amsterdam in gaan voor een bruisend avond programma. Per fiets ben je in 15 minuten in het centrum. Ook is Amstelsport in korte tijd per taxibusje te bereiken en hebben we een aanlegplaats voor de deur voor als je met de boot wil komen.

Vrijgezellen feest dames   Archery tag bunker  borrel locatieVrijgezellenfeest mannen Fierljeppen Amstelsport sup borrelvrijgezellenfeestkampvuur vrijgezellen feest http://nl.wikipedia.org/wiki/Vrijgezellenfeest