De Verborgen Tuin langs de Amstel, één van de laatste geheime plekjes van Amsterdam.

Langs de Amstel vlak buiten Amsterdam hebben we een idyllische oude boomgaard in bruikleen om groepen te ontvangen en activiteiten te ondernemen. Midden in de natuur, maar omringd door de stad.  vormt de Verborgen Tuin het epicentrum van Amstelsport.

De gezellige eco locatie langs de Amstel is geschikt voor een buitensport en catering workshop voor groepen van 8 tot 80 personen.De VErborgen Tuin Tussen de oude fruitbomen in het groene Amstelland kom je op deze magische plek echt even helemaal tot rust.

 

De afgelopen 400 jaar heeft de tijd hier stil gestaan en is er niks veranderd. De stad is echter door de eeuwen heen als een hoefijzer om deze plek heen gegroeid. Op schilderijen van Rembrandt zijn de vergezichten op de Amstel en de nog steeds aanwezige boerderijen en molens terug te zien.

Het contrast met de drukke stad is gigantisch. Iedereen die door het houten deurtje van de Verborgen Tuin loopt ontspant. Aan het einde van het programma moet je helaas wel weer terug naar de echte wereld.

In geval van slecht weer is er 1 overkapping en 2 oergezellige tenten voor maximaal 80 zitplaatsen in totaal.

De Verborgen Tuin is volledig off grid. In de tuin zijn basale omkleed ruimtes en toilet voorzieningen en zelfs een eco douche met koud water en een oude kaastobbe  als tub voor de echte buiten beleving.

De Verborgen Tuin is bereikbaar per voet, fiets, boot, taxibusjes en voor maximaal 10 auto’s tegelijk per evenement.

vuurplaats

    

organic barbecue