De Verborgen Tuin langs de Amstel, één van de laatste geheime plekjes van Amsterdam.

Langs de Amstel vlak buiten Amsterdam hebben we een idyllische oude boomgaard in bruikleen om groepen te ontvangen en activiteiten te ondernemen. Midden in de natuur, maar omringd door de stad.  vormt de Verborgen Tuin het epicentrum van Amstelsport.

De gezellige eco locatie langs de Amstel is geschikt voor een workshop of catering voor groepen tot 80 personen.De VErborgen Tuin Tussen de oude fruitbomen in het groene Amstelland Kom je echt even helemaal tot rust op deze magische plek.

De afgelopen 400 jaar heeft de tijd hier stil gestaan en is er niks veranderd. De stad is echter door de eeuwen heen als een hoefijzer om deze plek heen gegroeid. Op schilderijen van Rembrandt zijn de vergezichten op de Amstel, huidige boerderijen en molens nog terug te zien.

Het contrast met de drukke stad is gigantisch. Iedereen die door het houten deurtje loopt ontspant hier. Aan het einde van het programma moet je wel weer terug naar de echte wereld.

In geval van slecht weer is er 1 overkapping en 2 oergezellige tenten voor maximaal 80 zitplaatsen in totaal

In de tuin zijn basale toilet voorzieningen en zelfs een grondwater douche met koud water voor de echte buiten beleving. Ook kunnen we omkleed ruimtes plaatsen als mensen net van kantoor komen.

De Verborgen Tuin is bereikbaar per voet, fiets, boot, taxibusjes en voor maximaal 10 auto’s tegelijk per evenement.

Verborgen Tuinvuurplaats

 

    

organic barbecue